Caravanmessen 2017

Caravanmesse er for mange et årlig høydepunkt og det med god grunn. Ingen annen plass kan man kose seg blant det aller nyeste og flotteste av campingvogner og bobiler, samt alt tenkelig utstyr og duppeditter for campingfolk. Messen i 2017 går av stabelen helgen 14-17 september og lover å bli den største caravanmessen noen gang. Vi fyller Norges Varemesse på Lillestrøm med over 60 ulike utstillere. Her vil du finne de siste nyhetene innen bobil, vogn, camping og utstyr. Gjennom årene har caravanmessen blitt en naturlig møteplass for campingfolk fra hele Norge. Her samles hele bransjen under samme tak og gir deg full oversikt over neste sesongs nyheter. Stadig flere oppdager campinglivets gleder og den store arenaen for produktnyheter er den årlige Caravanmessen. Messen arrangeres i 2017 for 21. gang, og hit kommer både veteraner og de som fortsatt er ny til camping. Av de 17.000 publikummerne som var innom Caravanmessen i 2016, opplyste 37% at det var første gang de hadde deltatt på messen. Som du skjønner, dette er ikke en messe bare for veteraner.

Caravanmessen er en av de aller største årlige messene som arrangeres i Norge. I 2016 kunne vi invitere til en messe som strakk seg over 2000 kvm mer enn året før. I 2017 har vi atter en gang utvidet vår totale messeareal. Siden 2003 har messen vokst med ca. 300 % utstillingsareal. Våre besøkstall har i samme periode vokst med over 30%.

Utstillere

Caravanmessen på Lillestrøm er stolte over å kunne ønske velkommen til mer enn 60 utstillere. Er du på utkikk etter nye vogn eller bobil, vil du blant våre utstillere finner store navn som Solifer, Kabe, Polar, Adria, Sun living, Pilot, Hymer, Carado, Hobby og Knaus for å nevne noen. Dette er leverandører som alltid overrasker markedet og deres innovative løsninger fra år til år, er formidable.

Er det teltlivet som er din store lidenskap, kan du under messen holde deg oppdatert på det aller nyeste fra leverandører som Vikingtelt, Skancamp, DCT og Roller team, med flere. Messen er også fylt med en lang rekke mindre utstillere som viser fram det nyeste av campingteknologi og smarte løsninger. Camping er ikke som det en gang var. Den teknologiske utviklingen har for lengst inntatt også denne delen av våre liv og på caravanmessen kan du få med deg alle årets nyheter.

Hvordan finne frem?

Norges Varemesse ligger sentralt til like ved Lillestrøm stasjon, midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. Kommer man med tog tar det bare 11 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Med bil, eller bobil vil man fra Oslo sentrum bruke 15-20 minutter om man ikke er uheldig med trafikken. Kommer man fra nord i landet tar man av E6 når man ankommer Skedsmokorset, derfra følger man Rv 120, så Rv 22 mot Fetsund, og deretter Rv 159 helt frem til messesenteret.

Parkering

Vi vil anbefale alle som kommer fra Lillestrøm, Oslo og omegn at de ankommer messen med tog eller buss. Selv om det er parkering i mangfold, vet vi av erfaring at det fylles raskt opp. For alle som ankommer med bil koster parkering fra 13 til 21 kroner pr. time.

Overnatting

Caravanmessen og Norges Varemesse har samarbeid med Thon Hotel Arena som ligger bare et steinkast fra messeområdet. Alle som booker hotell og messebilletter på samme tid, vil kunne oppnå rabatterte priser hos Thon Hotel Arena

Om Norges Varemesse

Norges Varemesse har i snart 100 år vært Norges største arena for messer, kongresser, konferanser, banketter, events og konserter. Norges Varemesses fremste jobb har i alle år vært å fremme norsk næringsliv. Messelokalene på Lillestrøm fremstår i dag som et topp moderne anlegg, som enkelt kan betjene de fleste typer arrangementer i alle størrelser.

Privacy Policy