Norsk Bobilforening

Norsk bobilforening ble grunnlagt i 1971 og er i dag Nordens største organisasjon utelukkende for eiere av bobil. Vi har siden starten jobbet for å bygge en organisasjon som gjør at våre medlemmer kan nyte godt av det samholdet som er blant bobileiere. Camping i bobil er en flott måte å feriere på og alle kan vi si oss enig i at bobilfolket er alltid like sosiale og hjelpsomme uansett hvor man møter dem. Hensikten med Norsk bobilforening er å samle alle bobilentusiaster under en og samme paraply, for dermed å kunne oppnå innkjøpsfordeler og et stort sosialt nettverk.

Innkjøpsavtaler

Helt side starten i 1971 har Norsk bobilforenig jobbet hardt for å skaffe sine medlemmer best mulige avtaler på alle typer innkjøp som er av betydning for bobileiere. Etter hvert som deres medlemstall har vokst, har også deres avtaler blitt bedre. I dag kan deres medlemmer nyte godt av mer enn 25 ulike avtaler som omfatter forsikring, drivstoff, advokat, verksted, service, strøm og campingkort, bare for å nevne noen. Om man som medlem er dyktig på å benytte seg av alle de avtaler Norsk bobilforening har jobbet seg frem til, kan man spare betydelige summer og prisen for medlemskapet kan spares inn på kort tid. Blant de beste avtalen foreningen kan tilby kan vi nevne 25% på forsikring hos Tryg forsikring, 15% på alle ferger eid av Fjord line, opp til 10% på gass fra leverandører over hele Norge, 45 øre rabatt på drivstoff hos Shell og 20% på all vask. Norsk bobilforening har også avtaler med en rekke dekk- og felgkjeder over hele landet. På det meste kan medlemmer nyte godt av rabatter på opptil 45% på dekk og felger. Det kan være lurt å sjekke de ulike tilbudene før man legger ut på tur. 45% på nye dekk og felger kan raskt være verdt en liten omtur.

Overnatting

I tillegg til meget gode avtaler på overnatting på campingplasser i Norge og Europa, har Norsk bobilforening jobbet seg frem til et par meget gode avtaler med blant annet Thon hotell og First hotell kjedene. Skulle uhellet være ute, eller man søker en langhelg et eller annet sted i Europa, kan alle medlemmer nyte godt av opp til 20% på overnatting ved begge hotellkjedene. Er det varme og myke sandstrender som frister og man føler det er litt for langt å kjøre, kan alle medlemmer av Norsk bobilforening nyte godt av et kjempetilbud fra Gran Canarias Ferieboliger i Arguineguin. Den beste rabatten, 30%, fåes i perioden 1/5 til 30/9, ellers er det 15%. Avtalen forutsetter selvsagt at det er ledig plass. Igjen en avtale som alene gjør et medlemskap i Norsk bobilforening meget interessant.

Advokatens hjørne

Som en av meget få organisasjoner i Norge for campingfolket har Norsk Bobilforening klart å komme til enighet med et advokatkontor om reduserte satser for alle medlemmer. I tillegg har de tilbud om gratis telefonkonsultasjon og en egen “Spør advokaten” seksjon på deres hjemmesider. Vi vet alle hvor dyrt profesjonell advokathjelp kan bli, så dette er et flott tilbud som alene er verdt medlemskontingenten. 

Nettbutikk

Norsk bobilforening åpnet i 2013 sin egen nettbutikk, som er åpen for alle. Medlemmer får selvsagt rabatt på alle produkter også her. Nettbutikken er fylt med en lang rekke ulike varer som enhver bobileier trenger. Det at foreningen har tatt jobben med å samlet en lang rekke av de mest vanlige varene medlemmene har behov, er et flott initiativ og kan spare deg som medlem for mye tid og en pen slump med penger.

Har du bobil, eller du vurdere å kjøpe det, bør du så absolutt ta en titt på Norsk bobilforenings nettsider.

Privacy Policy