Om E18Caravan

E18 caravansenter startet i en kontorbrakke på Ramstad Industriområde og den første vognen solgte vi den 21.januar 1981. I dag har vi et anlegg på over 2.500 kvm fordelt på utstilling, butikk, delelager og verksted, samt et uteareal på ca. 7000 kvm. Her jobber 15 serviceinnstilte personer som alltid setter deg som kunde først. Vårt mål har alltid vært, og skal alltid være, å være en mest mulig komplett butikk for deg som caravan- eller bobilkunde.

Vårt produktspekter spenner seg fra telt og tilbehør på den ene siden, til store campingvogner og bobiler på den andre. Hos oss er alle kundegrupper hjertelig velkommen, vi brenner for camping i alle former og alle våre ansatte har sine egne spesialområder. I tillegg er alle ansatte selv ivrige campere både i telt, vogn og bil. Dette gjør sitt til at vi vet hvilke utfordringer våre kunder kan møte og vi har alle inngående kunnskap om alle aspekter av campinglivet.

Leverandører av bobil og vogner

Liker du å oppleve nye steder? Er du en ivrig turgåer eller kanskje det er storbylivet som kaller? Med en fullt utrustet campingvogn eller bobil kan du oppleve en hel verden og det på dine egne premisser. Med campingvogn og bobil står man mye friere til å oppleve nye plasser og turen i seg selv blir målet. Når man alltid har med seg “hytta” hvor enn man drar, er det opp til en selv hvor og når man stopper. Det er noe helt spesielt med å campe på denne måten og det er få ting som gir mer ro i sjelen enn å våkne til en ny utsikt hver eneste dag. Med bobil eller campingvogn kan du stoppe ved et stille tjern, eller ferske skispor og vite at du har med deg alt du trenger. Leverandører av vogner og bobiler har kommet langt i sin utvikling og i dag inneholder alle vogner og biler alt man har av luksus og komfort hjemme. Gjennom 30 år har vi ved E18 caravansenter hatt gleden av å hjelpe mange tusen kunder finne sin perfekte vogn eller bobil. Vi har samarbeidet med en lang rekke leverandører gjennom årene og vi kjenner kvalitet når vi ser det. Vi har et tett forhold til mange av våre kunder og flere av dem hjelper oss bedømme en hver vogn eller bil. Dermed kan vi føle en ekstra trygghet når vi anbefaler nye kunder vogner og biler fra ledende leverandører som Adria, Dethleffs, Knaus og Sunlight. Disse leverandørene har alle lang fartstid og flere av dem har både biler og vogner som er spesielt utviklet for Norge og norske kunder. Om du som kunde har en forkjærlighet for andre leverandører, er ikke det noe hinder. Via vårt store nettverk, kan vi også hjelpe deg med anskaffelse av vogner og biler fra andre leverandører.

Service

Service og vedlikehold er en viktig del av camping. Alle vogner og biler trenger litt omtanke i ny og ne. Ved vår serviceavdeling jobber det 5 spesialutdannede mekanikere og teknikere. Alle er de ekspert på hvert sitt område og det er ekstremt få jobber vi ikke kan utføre på stedet. Kun i spesielle tilfeller må vi kalle inn ekstern hjelp eller sende vogn eller bil videre til leverandørens eget verksted. Dette er en stor trygghet for deg som kunde, da det aller meste kan utføres på kort tid og vi har ofte våre kunder tilbake på den åpne landevei samme dag.

Uansett hva ditt campingbehov er, er du velkommen til å ta en tur innom oss neste gang du kjører forbi. Vi har alltid kaffen klar og er du heldig, har en av våre kontordamer vaffeljernet klart også.

Privacy Policy