Høsttreff Steinkjer og Omegn

NBCC avdeling Steinkjer og Omegn inviterer hvert år til treff på Østersunds Stugby & Camping. Treffet arrangeres på samme tidspunkt hvert år, som er første helgen i September. Da samles vi for en hyggelig helg med sosialt samvær, god musikk, grilling og ulike aktiviteter. Østersund er en vakker plass denne tiden på året og siden sesongen nærmer seg slutten er det stort sett alltid plass til alle som ønsker å delta. De siste 10 årene har vi i snitt samlet 180 vogner og bobiler med 5-600 deltakere. Treffet har vært arrangert hvert år siden 1976 og er det eldste treffet arrangert av en Midt-Norsk klubb. Vi i Steinkjer og omegn campingforening er stolte over arbeidet til våre medlemmer og føler oss beæret av at så mange velger å avslutte sommersesongen sammen med oss i Østersund.

Nyttig informasjon

Porten åpnes kl. 09.00 første fredag i september. Alle med forhåndsbestilt plass har førsteprioritet på innkjøring. Når du ankommer campingplassen vil du tydelig kunne se hvilken ankomst du skal bruke, avhengig av om du har forhåndsbestilt plass eller ikke. Det er ikke noe krav, men som arrangør har vi en målsetting om å ha så mange som mulig trygt parkert innen kl. 15.00, så vi setter pris på om alle er ute i god tid. Som ansvarlig arrangør er det Steinkjer og omegn sitt ansvar å sørge for at alle har riktig strømkabel og at alle har godkjent slukningsutstyr med seg. Våre frivillige sikkerhetsvakter vil derfor sjekke alle vogner og biler, og om man ikke har utstyret sitt i orden kan man i verste fall bli bedt om å forlate treffet. Vi har en viss mengde kabler og slukningsapparater man kan leie, men det er begrenset i antall. Utsjekking fra Østersunds Stugby & Camping må skje ikke senere enn kl. 18.00 på søndag. 

Leie av hytte

Om man ønsker å delta på treffet men ikke har mulighet til å ta med seg egen vogn eller bobil, stiller Østersunds Stugby & Camping med opp til 15 hytter man kan leie. Hyttene har fra to til seks soveplasser og man må selv bestille ved å kontakte resepsjonen på Østersunds Stugby & Camping. Så fremt man er medlem av NBCC vil man denne helgen motta en rabatt på alle hytter på 25%.

Aktiviteter

Under helgen vil det være en rekke aktiviteter for store og små besøkende. Østersunds Stugby & Camping har et flott uteområde og besøkende med barn vil finne et stor utvalg av sykkelutleie, fotballbane, tennisbane, lekeplass og eget game room. Hver kveld kl. 17.00 og 20.00 er det filmkveld for barn og ungdommer. Er man av den spreke typen og liker turgåing, byr Østersund på enorme muligheter. Her kan man vandre en rekke oppmerkede stier og på det høyeste vil man befinne seg nesten 600 meter over havet.

Live musikk og grillparty

Man kan ikke campe uten grilling og man kan ikke invitere til treff uten live musikk. Både fredag- og lørdagskveld møtes vi rundt langbordene til grilling, dans og live musikk. Servering starter kl. 17.00 og kl. 19.30 setter musikken i gang. En stor platting er på plass for alle som føler for en svingom. I løpet av kvelden blir det også salg av lodd, og kl. 20.00 er det bingo for alle interesserte.

Avslutning

Etter to herlig dager med dans og hygge, samles vi alle til felles frokost på langbordene. Her er det tradisjon at alle tar med seg det de måtte ha av rester i skuffer og skap. Det hele er meget uhøytidelig og om alt du har igjen etter helgens fest er en kopp kaffe, er du uansett hjertelig velkommen til å ta for deg av bordets gleder.

Høsttreff Steinkjer og Omegn, et treff for hele familien.

Privacy Policy