Hallingtreffet 2017

Hvert år samler mange hundre campingvogn- og bobileiere seg til treff på Nesbyen. Hallingtreffet har i løpet av årene det har vært arrangert, vokst seg fra et lite helgetreff med noen titalls vogner og biler til å bli et av Norges aller største treff. Hallingtreffet er for mange campingentusiaster det store høydepunktet hver sommer. På Nesby disponerer vi et enormt område med plass til mer enn 400 vogner og biler. I tillegg er det over 230 ulike salgsboder, levende musikk hver kveld og flere flotte aktiviteter for de yngste. Hallingtreffet er en mulighet for å tilbringe en hyggelig helg sammen med andre campere, og treffe både nye og gamle venner. Hallingtreffet ble første gang arrangert i 1965 med et besøkstall på ca. 26 vogner og bobiler. Det var en liten kameratgjeng med Maarten Maager, en stor camping entusiaster, som sto for den spede starten. Den gang kom det besøkende fra både Norge og Sverige, samt en enslig tysker. Siden den gang har ryktet om en flott helg på Nesbyen spredt seg som ild i tørt gress og i 2016 hadde vi besøk fra 11 nasjoner.

Underholdning og aktiviteter

Det hele starter på fredag formiddag. De første besøkende kan kjøre inn og finne sin plass fra kl. 10.00 på morgenen. Så snart de første besøkende har hatt en mulighet til å sette i stand sin plass starter underholdningen. For å gjøre det enklere for alle barnefamilier åpner lekeplassen og bassenget kl 10.00, slik at mor og far kan sette opp i fred.

Lekeplass og basseng: Åpent alle dager fra 10.00-21.00 (bassenget stenger kl: 20.00)

Turneringer: I løpet av helgen er det flere uhøytidelige turneringer i fotball, badminton, svømming og frisbee. Det er turnering hver dag med “finale” på Søndag. Alle er hjertelig velkommen og det er en rekke ulike aldersklasser, så alle som vil skal få delta.

Barneforestilling: Hver dag kl. 13.00, 16.00 og 19.00 er det egen barneforestilling på utendørsscenen. Her vil de yngste bli underholdt i ca. en time med klovner, sang og moro.

Pub: Halling pub åpner hver dag kl 14.00 og holder åpent helt frem til 23.00. Puben har alle rettigheter og serverer også lett pubmat som burger og nachos etc. 

Levende musikk: Både på fredag- og lørdag kveld inviteres det til dans og levende musikk på Haling Pub. Dørene åpner til vanlig tid og musikken starter rundt kl. 20.00.

Bestill plass

Hallingtreff har som sagt vokst enormt over årene og selv om vi har utvidet vårt disponible område, må vi dessverre hvert år avvise en del besøkende. Vi anbefaler derfor at man bestiller i god tid om man vil sikre seg en plass til neste arrangement. Det er ingen fare å bestille tidlig, mange av våre besøkende bestiller allerede når de forlater arrangementet. Alt du trenger å gjøre er å betale et depositum på 500 kroner så er du sikret plass på neste Hallingtreff. 3 uker før treffet vil du motta en faktura på det resterende beløpet. Når du bestiller plass må du påse at du oppgir riktig ​navn, medlemsnummer og hvilken avdeling av NBCC du er medlem av. Grunnet stor pågang, vil medlemmer av NBCC har forkjøpsrett på 70% av alle tilgjengelige billetter.

Sikkerhet under Hallingtreffet

Som arrangør er det avgjørende for oss at alle besøkende har en trygg opplevelse. Vi vil derfor sjekke alle strømkabler som er i bruk og kun godkjente kabler vil bli tillatt. Ankommer man med feil utstyr blir man i verste fall uten strøm under hele helgen. Det stilles også krav om at alle vogner og bobiler har godkjent slukningsapparat lett tilgjengelig. For deres egen sikkerhet skyld anbefaler vi at man har et apparat utenfor vogn eller bil, samt et innvendig.

Privacy Policy